Условия за ползване

 

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия!

Използването на този уеб сайт означава, че вие ги приемате и сте съгласни с тях.Тези условия са в сила за всички потребители на този сайт. BGAnimals.com си запазва правото да променя тези условия, като ги актуализира и обявява на сайта.

Всяко физическо или юридическо лице, което желае да извърши покупка чрез онлайн магазина за храни и аксесоари за домашни любимци www.bganimals.com, трябва да попълни регистрационната форма, като по този начин декларира за верността на данните. По този начин създава свой клиентски профил.

Чрез регистрация клиентът :

 • създава потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина за храни и аксесоари за домашни любимци www.bganimals.com.

 • заявява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на www.bganimals.com.

 • Получава правото да извършва покупки на стоки, предлагани от www.bganimals.com. както и да отказва от тях по надлежният ред

Цени и характеристики на стоките

 • Всички посочени цени в онлайн магазина са крайни и са с включен ДДС.

 • Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция ПЛАШАНЕ И ДОСТАВКА

 • Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт.

Промяна на цени на стоки

 • BGAnimals.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на подаване на поръчката.

Защита на лични данни:

 • С цел закупуването на продукти или услуги от BGAnimals.com Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. BGAnimals.com използва личната информация, единствено и само с цел осигуряването на качественно и бързо обслужване. Ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за обработка на вашата поръчка. Събраната лична информация няма да бъде предоставчна на трети лица по никакъв повод

Поръчка и Доставка

 • Доставката се извъчшва след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката, клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. BGAnimals.com си запазва правото да не изпълни поръчка, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката.

 • Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден на посочения от клиента имейл.

 • Клиентът има право да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта или по банков път, тя се възстановява по сметката на клиента.

Срокове и цени за доставка:

 • Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента. Доставка се извършва в рамките на 2 до 4 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез по телефона или на посочения от него имейл

 • Доставка за град София е  безплатна

 • За всички останали населени места от България цената за доставка е според тарифата на ЕКОНТ

 • Цената за доставка до офис на ЕКОНТза  всични населени места извън София е 5 лв.

Плащане :

Плащането може да бъде извършено:

- с наложен платеж чрез куриерска фирма Еконт при доставка на стоката;

- с банков превод;

- чрез системата Epay.bg;

Връщане на стока:

Клиентът може да се откаже покупка на стоки в срок от седем работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. При отказ от поръчка, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Съпровождащата документация към върнатата стока, трябва да бъде:

- копие или оригинал от касовата бележка или фактура.

-клиента е необходимо да предостави банкова сметка по която парите да бъдат преведени.

Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 30 дни.

Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите чрез попълване на формата в страницата ни за контакти

Стока в гаранция:

При проблем с артикули в гаранционен срок, артикулът трябва да ни бъде изпратен за сметка на купувача или донесен на място в офиса на фирмата, заедно с копие от касовата бележка и гаранционна карта.

Получаването на ремонтирания артикул става на място или може да бъде изпратен на адрес за сметка на клиента!

ФИРМЕНИ ДАННИ:

ВИК Шоп ООД
Адрес на управление: гр. Пловдив4002, ул. Копривщица 13 ет. 13 ап.65
ЕИК:202926372
ИН по ДДС: BG202926372
МОЛ: Кирил Генчев

IBAN:BG84PRCB92301045551115
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк

 

Сподели »
Google +FacebookTwitter

Контакти

Адрес: гр. София,1510,
ул.Филип Тотю 69
Телефон за информация и поръчки 0897 954 413
(от 10:00 до 17:00)
e-mail: info@bganimals.com

 

Google + Facebook

ВИК Шоп ООД
Всички права запазени

WebDesignBG